αγοράσετε το Levitra

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι ένα εξουθενωτικό σύμπτωμα για τους άνδρες όλων των ηλικιών. Αυτό το σύμπτωμα σχετίζεται με πολλές ασθένειες, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, ο διαβήτης, η παχυσαρκία και οι καρδιακές παθήσεις. Η κακή κυκλοφορία του αίματος και οι ανωμαλίες του καρδιαγγειακού συστήματος εμποδίζουν όλες τις σωστές ποσότητες ροής αίματος στο πέος, προκαλώντας την αδυναμία να έχει στύση στη διαδικασία. Τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, όπως το Levitra, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας σε άνδρες ενώ διεγείρονται σεξουαλικά.

αγοράσετε το Levitra

Vardenafil: κύριο δραστικό συστατικό

Το πιο δραστικό συστατικό του Levitra, το Vardenafil, σταματά τις επιδράσεις ενός ενζύμου που ονομάζεται cGMP-ειδική φωσφοδιεστεράση τύπου 5 ή PDE5 για λίγο. Το vardenafil αποκλείει την PDE5 να αναστέλλει τη σωστή ροή αίματος στα αιμοφόρα αγγεία του πέους, χαλαρώνοντας τα τοιχώματα των εν λόγω αιμοφόρων αγγείων. Ως αποτέλεσμα, με τη χρήση της σεξουαλικής διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί και να διατηρηθεί μια πλήρης στύση. Οι άντρες που έλαβαν Levitra (Vardenafil) έχουν αναφέρει ότι έχουν βιώσει πολύ μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και έχουν λιγότερες περιπτώσεις πρόωρης εκσπερμάτωσης.
Το Levitra πρέπει να λαμβάνεται από το στόμα περίπου μία ώρα πριν από τη σεξουαλική επαφή, με ή χωρίς τροφή. Οι ασθενείς δεν πρέπει να υπερβαίνουν τη συνιστώμενη συχνότητα μιας δόσης ανά 24ωρο. Η συγκεκριμένη δόση κάθε ατόμου θα καθοριστεί από τον ιατρικό φορέα και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από προηγούμενες ιατρικές καταστάσεις και από οποιαδήποτε άλλα φάρμακα που ενδεχομένως παίρνουν. Μην πάρετε το Levitra με άλλα φάρμακα χωρίς τη συγκατάθεση ιατρού.

Levitra: παρενέργειες

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Levitra περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε θολή όραση, ζάλη, ναυτία, ευαισθησία στο φως, πόνο στην κοιλιά, πόνους στα μάτια, πόνο στους μύες του προσώπου, πόνο στην πλάτη, ζάλη κατά την ξαφνική στάση, ξαφνική κώφωση , επιληπτικές κρίσεις και πονοκεφάλους. Η πιο επείγουσα παρενέργεια του Levitra, η καρδιακή προσβολή, είναι σπάνιο φαινόμενο, ωστόσο αυτοί με προϋπάρχοντα καρδιακά προβλήματα θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον πόνο στο στήθος, στον αυξημένο καρδιακό παλμό, στη σφίξιμο και τον πόνο στον αριστερό βραχίονα, . Επειδή η σεξουαλική δραστηριότητα είναι συχνά μια ένταση υψηλής ενέργειας στο σώμα, η καρδιά λειτουργεί σκληρότερα για να παρέχει επαρκώς ροή αίματος. Μια εξασθενημένη καρδιά σε συνδυασμό με το Levitra και το σεξουαλικό άγχος θα μπορούσε να προκαλέσει καρδιακή προσβολή. Εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα συμπτώματα, επικοινωνήστε αμέσως με την ιατρική βοήθεια.
Ανακάλυψε οποιεσδήποτε ιατρικές ασθένειες που είχατε κατά το παρελθόν ή που έχετε σήμερα όταν συζητάτε το Levitra με το γιατρό σας, συμπεριλαμβανομένων των αλλεργιών, του HIV, του καρκίνου, της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας, των παθήσεων του ήπατος, της ανώμαλης αρτηριακής πίεσης και των καρδιακών παθήσεων. Μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ και μαριχουάνας κατά τη λήψη του Levitra. Το Levitra που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες. Μην πάρετε το Levitra σε συνδυασμό με οποιαδήποτε νιτρικά φάρμακα όπως το νιτρικό αμύλιο, το νιτροπρωσσικό νάτριο, το νικορανδίλη, το δινιτρικό ισοσορβίδιο, το μονοσινικό ισοσορβίδιο και το τρινιτρικό γλυκερυλεστέρα.

Πώς να αγοράσετε το Levitra;

Για να πάρετε το Levitra, μιλήστε με τον γιατρό σας. Η σωστή δοσολογία θα καθοριστεί με βάση το ιατρικό σας ιστορικό. Το Levitra επιτυγχάνεται με ασφάλεια από πιστοποιημένο φαρμακείο. Συνιστάται να πάρετε μια συνταγή από το γιατρό σας πριν πάρετε το Levitra. Μην καταναλώνετε μη συνταγογραφούμενα Levitra ή Vardenafil. Το Levitra μπορεί να επιδοτηθεί για το γενικό Vardenafil.

Αφήστε μια απάντηση

Όνομα *
Email *
Ιστότοπος